Zuidhoek 3

Zuidhoek 3 is een woonwijk aan de zuidzijde van het dorp Kapelle. Vanaf 2007 zijn in dit gebied circa 300 woningen gebouwd. Het laatste deel van Zuidhoek 3 is in voorbereiding. In dit deel gaan we nog zo’n 85 woningen bouwen. In deze fase zijn 23 bouwkavels voor vrijstaande woningen beschikbaar.

Uitgifte kavels particulieren

De kavels voor vrijstaande woningen worden aan particulieren verkocht. Hiervoor kan men zich inschrijven op de wachtlijst. De uitgifte is op volgorde van de wachtlijst. De planning is om in het voorjaar van 2022 het gebied bouwrijp te maken. In juli 2022 geven we de eerste bouwkavels voor vrijstaande woningen in optie. De kavels worden verkocht met een grondprijs van € 275,00 per m2 exclusief BTW.

Uitgifte kavels projectwoningen

Naast vrijstaande woningen komen er projectmatig gerealiseerde woningen. Een groot deel daarvan zijn levensloopwoningen. Daarnaast komen er ook huurwoningen. Al deze woningen worden ontwikkeld door een ontwikkelende partij die de woningen verkoopt. Voor geïnteresseerden wordt geen wachtlijst bijgehouden. De kavels voor deze woningen worden vanaf juli 2022 aan ontwikkelende partijen aangeboden. Wanneer zij een verkoopbaar bouwplan hebben, wordt de informatie over deze projecten op onze site gezet bij  Bouwen en wonen/nieuwbouwprojecten.

Digitale kaart

In de onderstaande kaart ziet u de kavels. Kunt u onderstaande kaart niet bekijken, neem dan contact op met de gemeente Kapelle via gemeente@kapelle.nl of bel 14 0113.

Naar kaart Zuidhoek 3

Op deze kaart kunt u de kavels, afmetingen van de kavels en prijzen bekijken. Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend.

Inschrijven op de wachtlijst

De verkoop van de 23 bouwkavels voor vrijstaande woningen, gebeurt aan de hand van de wachtlijst (op volgorde van binnenkomst van de inschrijving) van geïnteresseerden. Op de wachtlijst zijn inmiddels meer dan 70 geïnteresseerden ingeschreven. Om op de wachtlijst te komen voor een kavel moet u zich aanmelden via het digitale formulier. De inschrijfkosten zijn € 75,00.

Naar formulier inschrijven bouwkavel Zuidhoek 3

Heeft u vragen neem contact op via de e-mail: gemeente@kapelle.nl