Zuidhoek 3

Algemeen

Zuidhoek 3 is een woonwijk aan de zuidzijde van het dorp Kapelle. Vanaf 2007 zijn in dit gebied ongeveer 300 woningen gebouwd. Het laatste deel van Zuidhoek 3 wordt gerealiseerd. In dit deel gaan we nog zo’n 85 woningen bouwen. In deze fase zijn 23 bouwkavels voor vrijstaande woningen bedoeld.

Uitgifte kavels particulieren

De kavels voor vrijstaande woningen worden aan particulieren verkocht.
De kavels worden verkocht met een grondprijs van:

  •  €285,00 per m2 exclusief BTW. 
    Op dit moment zijn alle particuliere bouwkavels verkocht of in optie uitgegeven.

Lijst geïnteresseerden bouwkavels Zuidhoek 3, fase 2

Op 4 juli 2024 worden de beschikbare bouwkavels uitgegeven aan de ingeschreven geïnteresseerden. We verwachten dat alle kavels hierna zijn verkocht of in optie zijn uitgegeven.

Wilt u aanwezig zijn bij de uitgifte van 4 juli 2024? Schrijf u dan in via onderstaand formulier en neem daarnaast telefonisch contact op met Marcus de Groot via 14 0113.

Als er na de uitgifte van 4 juli 2024 of na afloop van de optietermijnen eind 2024 of begin 2025 kavels beschikbaar komen worden deze aangeboden aan geïnteresseerden die zich hiervoor hebben aangemeld. Er wordt hiervoor een lijst bijgehouden:

Geïnteresseerden bouwkavel Zuidhoek 3, fase 2
 Het aanbieden van een eventueel beschikbaar kavel gebeurt op volgorde van deze lijst. De volgorde van geïnteresseerden op deze lijst wordt bepaald op basis van datum en tijdstip van aanmelding.

Bent u geïnteresseerd en wilt u geregistreerd worden op bovengenoemde lijst?  Vul dan onderstaand formulier in.

Aanmelden lijst geïnteresseerden Zuidhoek 3, fase 2.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze aanmelding.

We benadrukken dat op voorhand niet aan te geven is of er kavels beschikbaar komen. Deze lijst is uitsluitend voor particuliere bouwkavels die door de gemeente worden uitgegeven in bouwplan Zuidhoek 3, fase 2.

Uitgifte kavels projectwoningen

Naast vrijstaande woningen komen er projectmatig gerealiseerde woningen. Een groot deel daarvan zijn levensloopwoningen. Daarnaast komen er ook huurwoningen. Al deze woningen worden ontwikkeld door een ontwikkelende partij die de woningen verkoopt. Voor geïnteresseerden wordt geen wachtlijst bijgehouden. De kavels voor deze woningen worden vanaf juli 2022 aan ontwikkelende partijen aangeboden. Wanneer zij een verkoopbaar bouwplan hebben, wordt de informatie over deze projecten op onze site gezet bij Bouwen en wonen/nieuwbouwprojecten.

Digitale kaart

In de onderstaande kaart ziet u de kavels. Kunt u onderstaande kaart niet bekijken, neem dan contact op met de gemeente Kapelle via gemeente@kapelle.nl of bel 14 0113.

Naar kaart Zuidhoek 3

Op deze kaart kunt u de kavels, afmetingen van de kavels en prijzen bekijken. Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact

Heeft u vragen neem contact op via de e-mail: gemeente@kapelle.nl