Zuidhoek 3

Algemeen

Zuidhoek 3 is een woonwijk aan de zuidzijde van het dorp Kapelle. Vanaf 2007 zijn in dit gebied ongeveer 300 woningen gebouwd. Het laatste deel van Zuidhoek 3 wordt gerealiseerd. In dit deel gaan we nog zo’n 85 woningen bouwen. In deze fase zijn 23 bouwkavels voor vrijstaande woningen bedoeld.

Uitgifte kavels particulieren

De kavels voor vrijstaande woningen worden aan particulieren verkocht.

  • Per 1 januari 2024 is deze grondprijs na indexatie €285,00 per m2 exclusief BTW. 

Als u interesse heeft in een beschikbaar bouwkavel kunt u contact opnemen met ons via gemeente@kapelle.nl.

Uitgifte kavels projectwoningen

Naast vrijstaande woningen komen er projectmatig gerealiseerde woningen. Een groot deel daarvan zijn levensloopwoningen. Daarnaast komen er ook huurwoningen. Al deze woningen worden ontwikkeld door een ontwikkelende partij die de woningen verkoopt. Voor geïnteresseerden wordt geen wachtlijst bijgehouden. De kavels voor deze woningen worden vanaf juli 2022 aan ontwikkelende partijen aangeboden. Wanneer zij een verkoopbaar bouwplan hebben, wordt de informatie over deze projecten op onze site gezet bij Bouwen en wonen/nieuwbouwprojecten.

Digitale kaart

In de onderstaande kaart ziet u de kavels. Kunt u onderstaande kaart niet bekijken, neem dan contact op met de gemeente Kapelle via gemeente@kapelle.nl of bel 14 0113.

Naar kaart Zuidhoek 3

Op deze kaart kunt u de kavels, afmetingen van de kavels en prijzen bekijken. Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact

Heeft u vragen neem contact op via de e-mail: gemeente@kapelle.nl