Werkzaamheden Weststraat

Vanaf maandag 3 juni tot en met vrijdag 7 juni wordt een gedeelte van de Weststraat opnieuw bestraat.
Dit wordt gedaan voor een betere afwatering naar de eerder geplaatste lijngoten bij de drempel op de kruising Weststraat/Dijkwelsestraat. Ook de parkeerstroken aan de oneven zijde worden vernieuwd.

Wegafsluiting

De weg is vanwege de werkzaamheden één week afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Van der Biltlaan/ Vijverstraat en de Dijkwelsestraat. 
De werkzaamheden starten op maandag 3 juni. We vragen u daarom uw auto niet te parkeren of te laten staan op het hieronder in rood/wit gemarkeerde gebied. 
Ook vragen we u uw kinderen op de gevaren te wijzen van de machines waarmee gewerkt wordt.
Alle woningen en bedrijven blijven tijdens de werkzaamheden te voet bereikbaar.
 

Verkiezingen

Tijdens de verkiezingen op 6 juni is de Weststraat ook opgebroken. Het stembureau in het gemeentehuis is bereikbaar via de omleidingsroute. Te voet is het gemeentehuis wel via de Weststraat bereikbaar. 
 

Meer informatie of vragen

De uitvoerder is eerste contactpersoon.  Voor informatie en eventuele klachten kunt u hem dagelijks onder kantooruren bereiken op het mobiele nummer 06-4295 2904 of via 0113- 382510. 

Voor algemene vragen m.b.t. de straatwerkzaamheden kunt u, namens gemeente Kapelle, contact opnemen met de heer Kees Goedegebuure. Dit kan tijdens kantooruren op het telefoonnummer 14 0113.

 

plattegrond met daarop de geplande werkzaamheden aan de Weststraat en omleidingsroute