Werkzaamheden Dijkwelsestraat en Vijverstraat

We werken aan het verminderen en voorkomen van wateroverlast in de kern van Kapelle. Na de zomervakantie start aannemer KWS met de werkzaamheden aan de Dijkwelsestraat en de Vijverstraat.

Dijkwelsestraat

De werkzaamheden aan de Dijkwelsestraat starten 18 september 2023 en zijn eind december 2023 afgerond. We plaatsen nieuwe roosters langs de rijbaan om veel regenwater op te kunnen vangen. En een nieuwe afvoerleiding om het water snel af te voeren. De straat laten we daarna opnieuw inrichten met nieuwe verharding. KWS voert de werkzaamheden in fasen uit. Tijdens de werkzaamheden sluiten we de Dijkwelsestraat af tussen de Goessestraatweg en de Vijverstraat. We stellen hiervoor een omleidingsroute in. 

Vijverstraat

De werkzaamheden aan de Vijverstraat starten 8 januari 2024 en zijn eind april 2024 afgerond. We vervangen het bestaande riool en leggen een afvoerleiding aan om het water snel af te voeren. De straat leggen we daarna dicht met de bestaande stenen. In 2025 richten we de Vijverstraat in met nieuwe verharding. KWS voert de werkzaamheden in fasen uit. Tijdens de werkzaamheden sluiten we de Vijverstraat af. We stellen hiervoor een omleidingsroute in.

Voor de fasen en omleidingsroutes voor zowel de Dijkwelsestraat als de Vijverstraat kunt u verder lezen op:

www.kapelle.nl/dijkwelsestraat-en-vijverstraat.

Vragen

Tijdens de werkzaamheden kunt u als bewoner en/of weggebruiker hinder ervaren. Ook kunnen de fasen en planningen door omstandigheden wijzigen. We informeren u hier tijdig over en vragen om uw begrip. Op onze website vindt u meer informatie over het project. Vragen kunt u stellen door contact op te nemen met de heer K. Goedegebuure via k.goedegebuure@kapelle.nl of 14 0113.