QR-FIT beweegroute Wemeldinge

Algemeen

Gratis sportief bezig zijn in de buitenlucht op een tijd dat het u uitkomt? Dat kan met de beweegroutes in Wemeldinge en Kapelle.

QR-FIT beweegroute Wemeldinge

Deze beweegroute ligt voor een deel langs de Oosterschelde. Hierdoor geniet u bij het uitvoeren van verschillende oefeningen van een prachtig uitzicht over het water. De route is ongeveer 4 km lang en bestaat uit 8 paaltjes. De route gaat vanaf de jachthaven boven- en onderlangs de dijk richting het Wemeldingse bos. U kunt bij ieder paaltje starten. Welke oefening u gaat doen, ziet u als u de QR-code op het paaltje scant. Na het scannen, kiest u uw niveau: beginner, gemiddeld of gevorderd. En daarna voert u de oefening uit. Zo simpel is het! U kunt de QR-code op dezelfde paal meerdere keren scannen en dan krijgt u steeds verschillende oefeningen om uit te voeren. Kom dus naar Wemeldinge en scan uw fit. En als u de QR-FIT app downloadt, verdient u punten, medailles en beloningen.

Download hier de QR-FIT app

Wandeling

Verschillende oefeningen

Om de 24 uur veranderen de oefeningen. Hierdoor heeft u iedere dag een unieke beweegervaring. Ook kunt u kiezen uit drie niveaus om de oefeningen uit te voeren.

  1. Beginner: Heeft u al een tijdje niet gesport? Kies dan voor deze oefeningen.
  2. Gemiddeld: Bent u regelmatig in beweging en toe aan een nieuwe uitdaging? Kies dan voor deze oefeningen.
  3. Gevorderd: Bent u een fanatieke sporter en klaar om er helemaal voor te gaan? Kies dan voor deze oefeningen.

 

Beweegroute Cederbos Kapelle

In Kapelle is een beweegroute met 16 beweegoefeningen. Hier kan jong en oud kracht en balans trainen en rek- en strekoefeningen doen. Denk aan kuiten strekken, boksen, traplopen, slalommen en balanceren. De start van de route is in de Cederlaan. Daag uzelf uit!

Bekijk hier de route