Exposeren in het gemeentehuis

Algemeen

We houden van kunst in het gemeentehuis in Kapelle. Wilt u bij ons exposeren? Dan nodigen we u graag uit daarvoor een aanvraag te doen. U kunt exposeren met foto’s, presentaties, campagnes, schilderijen, beeldhouwwerken of andere kunstvormen.

Met de exposities biedt de gemeente, kunsttalent een mogelijkheid zich bekend te maken. Inwoners kunnen met diverse kunstuitingen kennismaken. De expositie vormt zo een leuke manier om kunst en cultuur onder de aandacht te brengen in de gemeente.

Expositieruimte

De expositieruimte is een openbaar deel van het gebouw, waar veel gasten van de gemeente over de vloer komen.

Voor uw expositie kunt u gebruik maken van 2 vitrinekasten van 80cm b x 40 cm d x 180 cm h. 4 vitrinekasten van 50cm b x50 cm d x180 cm h. En 7 sokkels van 35cm b x35cm d x 1 m h.

Voorwaarden

Aan het exposeren worden voorwaarden gesteld: zo mogen de exposities niet racistisch, discriminerend, zedenkwetsend zijn of politieke/religieuze gevoelens kwetsen.

Expositie voorwaarden:

  • Een expositie duurt 6 tot 7 weken, inclusief op- en afbouwtijd.
  • De expositie moet vrij toegankelijk zijn voor publiek en mag de doorstroming van bezoekers niet belemmeren.
  • De exposant regelt zelf alle benodigdheden en hangt/zet de werken zelf op/neer. De expositie mag alleen worden ingericht op of aan de beschikbare materialen. Er mag niets op de vloeren en wanden worden bevestigd, geschroefd, genageld of gelijmd.
  • Aanvullende publiciteit kan door de exposant op eigen kosten worden verzorgd.
  • De exposant zorgt voor een prijslijst(inventarislijst), gastenboek en eventuele informatie over zijn persoon en werk.
  • De kunstvoorwerpen zijn verzekerd gedurende de periode dat de expositie duurt. (Voor het bedrag van de voor aanvang van de expositie ingediende prijslijst).

Inschrijfformulier expositie

Online regelen