Doe mee met het gratis beweegprogramma 'Langer Vitaal'!

Met het beweegplatform QR-FIT en verschillende zorgaanbieders zijn we in februari gestart met het beweegprogramma 'Langer Vitaal'. Hierbij wandelen we samen met deelnemers en een wandelcoach iedere week maximaal een uur. Wilt u meedoen? Meld u dan aan.

Langs QR-Fit route

De route komt voor een deel langs de bordjes van de QR-FIT route. Daar doen we dan bijvoorbeeld een balansoefening. Er zijn ook verschillende zorgaanbieders bij betrokken, zoals een fysiotherapeut, ergonoom en wandelcoach. We zijn het beweegprogramma gestart, zodat deelnemers gezond en vitaal ouder worden. Hierin werken we bijvoorbeeld aan kracht, balans en zelfstandig bewegen.

Wandelmoment op woensdag

Vanaf woensdag 3 april wandelen we elke woensdag om 19:00 uur in Kapelle. We vertrekken vanaf sportcentrum De Bloesem. Komt deze datum niet uit om mee te wandelen? Dan kunt u ook op een later moment aansluiten.  

QR-FIT beweegroute in Kapelle en Wemeldinge     

In Kapelle en Wemeldinge staat een QR-FIT beweegroute. Met de gratis QR-FIT app volgt u zelf de route. U scant de bordjes en doet daarna oefeningen op uw eigen niveau. De oefeningen veranderen elke 24 uur. Vindt u het fijn om extra hulp te hebben? Of gezelliger om met andere deelnemers te bewegen? Maak dan gebruik van het beweegprogramma 'Langer Vitaal'.

Aanmelden en vragen

Aanmelden kan via www.qr-fit.nl/vitaalkapelle. Heeft u vragen of hulp nodig met aanmelden? Neem dan contact op met Femke Hoekstra via f.hoekstra@kapelle.nl of 06 - 29 66 61 57.