DNA Kapelle

Wie en wat zijn we? Wat maakt onze gemeente echt Kapelle en wat maakt haar bewoners anders, bijzonder en misschien wel uniek? Simpele vragen die nog niet eens zo simpel te beantwoorden zijn. Met een groot aantal enthousiaste deelnemers uit de samenleving en het bestuur hebben we ‘vastgelegd’ wie en wat onze gemeente is. Open en eerlijk is er gesproken en het resultaat kunt u onderaan deze pagina downloaden.

DNA-boek Kapelle

In het DNA-boek van Kapelle is getracht in woorden en beelden de identiteit van de gemeente Kapelle vast te leggen. Het DNA-Boek is géén reclamefolder, het is een spiegel en geeft aan wie de gemeente Kapelle is en wie de gemeente Kapelle wil zijn. Het verzamelde materiaal mag door ondernemers en organisaties gebruikt worden om zichzelf en de regio te presenteren en te promoten. Het materiaal mag vrij gebruikt worden.

Zeeuws DNA

Alles over het Zeeuws DNA kunt u vinden op de website van de Provincie Zeeland. In de beeldbank van Laat Zeeland Zien kunt u alle Zeeuwse plaatjes vinden. De foto’s zijn gratis en rechtenvrij bruikbaar als u de verrassende en mooie kanten van de provincie wil tonen.

Naar Laat Zeeland Zien