Busvervoer tijdens afsluiting Postbrug

Voor fietsers is het een eind omrijden tijdens het onderhoud aan de Postbrug. Daarom rijden er twee aparte buslijnen: Wemeldinge – Goes en Yerseke – Goes. 

Lijn 27: Wemeldinge - Goes

Tijdens de afsluiting rijdt er een busje op de route van lijn 27 tussen Wemeldinge en Goes. Hierin kunnen maximaal 8 personen mee. Dit busje rijdt tussen de Bonzijweg in Wemeldinge en het station in Goes. Op deze lijn betaalt u met uw bankpas of OV-Chipkaart.

Lijn 227: Goes – Yerseke

Tijdens de afsluiting is er een andere route van lijn 27 tussen Yerseke en Goes. Deze lijn rijdt onder lijnnummer 227. In Yerseke rijdt de bus langs alle normale haltes. Daarna rijdt de bus via de Kanaalweg en de Vlakebrug richting Goes. De bus stopt ook in Biezelinge bij halte Caisson. Vanaf de halte Kloetinge Molen rijdt de bus weer de normale route van lijn 27 richting Goes. U kunt gratis met deze bus mee.

Extra ritten lijn 227

Tijdens de afsluiting maken meer mensen gebruik maken van de lijn tussen Goes en Yerseke. Daarom rijden er extra bussen in de ochtend- en middagspits. Connexxion heeft deze extra bussen vooral in de ochtend aangepast op de schooltijden. Deze extra ritten rijden niet tijdens de vakantie van 11 tot en met 17 februari.

Meer informatie op website van Connexion

Wilt u meer informatie over de rijdende bussen tijdens de afsluiting van de Postbrug? Kijk dan op de website van Connexxion.