Bekendmakingen

Bekendmakingen van verordeningen en ruimtelijke plannen worden gepubliceerd in een elektronisch Gemeenteblad op www.officielebekendmakingen.nl

De bekendmakingen worden ook gepubliceerd in de Scheldepost. Maar deze publicatie is niet bepalend voor de inwerkingtreding van verordeningen en bestemmingsplannen.

Abonneren via e-mail

Tip: abonneer u op de e-mailservice bekendmakingen en ontvang alle actuele bekendmakingen automatisch in uw mailbox.

Direct aanmelden

Via een app

U kunt ook een app voor Android of iOS downloaden om op de hoogte te blijven. Deze app heet “Over uw buurt”. Met deze app kunt u snel en overzichtelijk zien welke besluiten betrekking hebben op uw buurt.

Bekendmakingen op de kaart

Lokale bekendmakingen van gemeente, provincie en waterschap zijn op een kaart raadpleegbaar via overheid.nl/overuwbuurt. Vul er uw postcode of plaatsnaam in en u ziet met oranje icoontjes op de kaart voor welke locaties vergunningen zijn aangevraagd.

Voorgenomen verkopen gemeente Kapelle

De actuele voorgenomen verkopen van grond en/ of onroerend goed door de gemeente Kapelle vindt u op voorgenomen verkopen Kapelle.

Nieuw beleid ‘Zon op erfgoed’

Omdat de vraag naar zonnecollectoren in het algemeen toeneemt, bestaat de mogelijkheid dat ook eigenaren van monumenten of panden binnen het beschermde dorpsgezicht deze wens hebben. Het bestaande beleid, de notitie ‘Randvoorwaarden bij toepassing van zonnecollectoren op monumenten en in beschermde stads- en dorpsgezichten’, wordt daarom herzien.

Naar meer informatie over het  beleid 'Zon op erfgoed'.