Bedrijventerreinen

De gemeente Kapelle is een aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven. Er zijn twee bedrijventerreinen, de Choorhoek en de Smokkelhoek. Op dit moment zijn alle kavels op deze terreinen in optie of verkocht. Heeft u interesse om uw bedrijf te vestigen in onze gemeente? Neem dan contact op met onze bedrijfscontactfunctionaris Erik Philipse via 06 - 21 52 18 39 of e.philipse@kapelle.nl.

Smokkelhoek

Het hele bedrijventerrein is 100 ha groot. Het terrein ligt aan de oostzijde van de kern Kapelle – Biezelinge, direct langs de snelweg A58 en de provinciale weg N289. Vanuit deze locatie is een snelle aanrijroute beschikbaar naar de Randstad, België en Noord-Frankrijk.

Bestemmingsplan Smokkelhoek

Choorhoek

Het bedrijventerrein Choorhoek ligt aan de oostzijde van Wemeldinge, in het gebied grenzend aan de Jachthaven. Het terrein wordt gedomineerd door de graanopslagloods van de CZAV en de opslagtanks van Ecotank. Het terrein is goed te bereiken over de Westelijke Kanaalweg, enkele minuten van de N670. Vanuit deze locatie is een snelle aanrijroute beschikbaar naar de Randstad, België en Noord- Frankrijk.

Bestemmingsplan Choorhoek