Afsluiting afrit A58 door aanleg hoogspanningsverbinding

Afsluiting afrit A58 door aanleg hoogspanningsverbinding

Even geleden is een nieuwe hoogspanningsverbinding geplaatst tussen Borssele en Rilland. Begin juni worden de hoogspanningslijnen bij bedrijventerrein Smokkelhoek opgehangen. Vanaf half mei starten de voorbereidende werkzaamheden. Tijdens de werkzaamheden worden extra maatregelen voor het verkeer genomen. Ook kan in de eerste weken tijdelijk een ‘zwiepend’ geluid te horen zijn van de hoogspanningskabels.

Afsluiting Amfoor en afrit A58

Tijdens de werkzaamheden wordt de Amfoor voor een deel afgesloten aan de kant van de Kloosterpoort. Bedrijven blijven bereikbaar via de Handelsweg.
Ook wordt gedurende 6-8 weken de afrit 34 van de A58 naar het bedrijventerrein afgesloten voor doorgaand verkeer. Vanaf de richting Kruiningen geldt naar het bedrijventerrein een omleidingsroute via afrit 33 (Kruiningen/ Yerseke) via de Vlakebrug. Het is ook mogelijk om de volgende afrit 35 bij Kapelle te nemen en via de Rijksweg terug naar het bedrijventerrein te rijden.

Vragen

Heeft u vragen tijdens de werkzaamheden? Neem dan contact op met Dirk-Pieter van Es van SPIE Nederland B.V. via 06-83037044.