ZLM Tour woensdag 8 juni

Kijk voor meer informatie over de teams op www.zlmtour.nl.

Het wedstrijdparcours

De start is om 19.00 uur bij het gemeentehuis. De wielrenners rijden door Kapelle naar Wemeldinge. Ze rijden 8 rondes van 12 km. Waarna de finish rond 21.00 uur bij het gemeentehuis is. U kunt de renners overal aan het parcours voorbij zien komen. Maar de beste plek om de renners aan te moedigen is bij het gemeentehuis en kop van de Van der Biltlaan. Deze straat wordt de sfeerstraat om van de ZLM Tour te genieten. Hier staan de teamauto’s geparkeerd.

Verkeersmaatregelen op woensdag 8 juni

Voor de opbouw en het rijden van de ZLM Tour zijn verkeersmaatregelen nodig. Voor de veiligheid, van uw auto en de renners, is het belangrijk dat u niet parkeert op de route. Daarom vragen we u er voor te zorgen dat uw auto vanaf 08.00 uur niet op de route staat.

Kijk voor de routekaart en de maatregelen op www.kapelle.nl/zlm-tour.

Kom de renners aanmoedigen

U bent van harte welkom om de renners aan te moedigen. Maar kom wel lopend of met de fiets. Verder is het goed om te weten dat u het parcours alleen kan kruizen op de aangewezen oversteekplekken. We zien u graag langs het parcours.

Racefietsen in het gemeentehuis

Om alvast in de sfeer te komen is de hal van het gemeentehuis van 1 juni tot 8 juni ingericht met racefietsen. Kom gerust een kijkje nemen.