Wemeldingeloop 2022

Datum
Locatie
Wemeldinge

Op zaterdag 17 september 2022 is de 4e Wemeldingeloop. De loop langs de Oosterschelde begint om 14.30 uur en wordt dit jaar georganiseerd door AV’56, Jaro en lokale mkb-bedrijven. Het evenement is onderdeel van de Nationale Sportweek van de gemeente Kapelle.

De loop voltrekt zich op een parcours van 1580 meter, dat driemaal gelopen moet worden. In combinatie met een korte aanloop aan het begin heeft de loop dan een lengte van precies 5 km. Omgeving: brasserie Schoudee en de Koudepolderweg. Het parcours gaat deels over de Oosterscheldedijk.

Via het formulier op www.av56.nl kan weer ingeschreven worden (vanaf 14 jaar). Kijk op de site, wanneer de inschrijving wordt geopend (de link in de agenda op de homepage wordt dan blauw). Inschrijven kan t/m donderdag 15 september, 18.00 uur. Deelname is gratis. Na-inschrijven ter plaatse is helaas niet mogelijk.

Route Wemeldingeloop

De prijsuitreiking is direct na binnenkomst van de laatste deelnemer/deelneemster. Er is voor iedereen een medaille en de beste drie mannen en vrouwen krijgen een beker. Voorafgaand aan de start van de 4e Wemeldingeloop is er een sponsorloop voor de leerlingen van de Wemeldinge basisscholen. Deze begint om 14.00 uur.

Wemeldingeloop