Tweede Kamerverkiezing - stempas – stembureaus – stemwijzer - uitslagenavond

Stempas

U heeft een stempas nodig om woensdag te kunnen stemmen. Zonder stempas kunt u uw stem niet uitbrengen. Het is daarom van groot belang dat u de stempas niet vergeet mee te nemen. Ook heeft u een geldig legitimatiebewijs nodig, bijvoorbeeld uw rijbewijs of ID-kaart.

Geen stempas ontvangen of bent u deze kwijtgeraakt? U kunt tot uiterlijk dinsdag 21 november 2023 12.00 uur een vervangende stempas aanvragen. Maak hiervoor een afspraak bij de afdeling Burgerzaken.

Kunt u tijdens de verkiezingen niet zelf naar het stembureau gaan? Dan kunt u een andere kiezer voor u laten stemmen. Meer informatie over een kiezerspas of volmacht vindt u op: www.kapelle.nl/verkiezingen.

Stembureaus

In onze gemeente kunt u in verschillende gebouwen (stembureaus) stemmen. Deze stembureaus zijn op 22 november 2023 geopend van 7.30 tot 21.00 uur. Alle stembureaus zijn toegankelijk voor mindervaliden.

In de volgende stembureaus kunt u stemmen:

    Gemeentehuis, Kerkplein 1, Kapelle;
    Dorpshuis De Wemel, Dorpsplein 1, Wemeldinge;
    Cederhof, Cederlaan 3, Kapelle;
    Dorpshuis De Vroone, C.D. Vereekestraat 74, Kapelle;
    Sportcentrum De Bloesem, Vroonlandseweg 45, Kapelle;
    Christelijke Gereformeerde Kerk, Biezelingseweg 6, Kapelle;
    Dorpshuis Schore, Nieuwe Kerkplein 15, Schore.

Stemwijzer

Weet u (nog) niet op welke politieke partij u wilt stemmen? Maak dan gebruik van een StemWijzer. Ontdek via 30 stellingen met welke politieke partij u de meeste overeenkomsten heeft.

Uitnodiging uitslagenavond

Wij nodigen u uit om aanwezig te zijn bij de uitslagenavond op woensdag 22 november 2023 in het gemeentehuis in Kapelle. Vanaf 21.45 uur is de inloop. En om 22.00 uur starten we. U bent van harte welkom!