Project De Doolhof

Algemeen

De woningen op de locatie van de voormalige basisschool De Moolhoek zijn inmiddels gebouwd en bewoond.

Aansluitend hierop gaat Aannemingsmaatschappij Van Gelder B.V. in opdracht van de gemeente Kapelle de openbare ruimte inrichten volgens het onderstaande definitief ontwerp.

Definitief ontwerp

Naar aanleiding van vragen en opmerkingen is het voorlopig ontwerp omgezet naar een definitief ontwerp. De presentatietekening van het definitief ontwerp is inclusief de begeleidende bewonersbrief onderaan deze pagina te downloaden.

Groentekening

Bent u benieuwd naar welke bomen en planten er in de straat komen? Een detailtekening van het groen inclusief 3D weergave is onderaan deze pagina te downloaden. Heeft u specifieke vragen over het groen kunt u contact met de heer van Driel via telefoonnummer 0113 – 14 of via het e-mailadres a.van.driel@kapelle.nl.

Planning

Het grootste deel van het project is op 30 juli 2021 klaar. De laatste aanpassingen van de planning leest u in de 3e nieuwsbrief. De plaatsing van nieuwe bomen en beplanting is in november 2021. 

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de heer Poppe via telefoonnummer 0113 – 14 of via het e-mailadres m.poppe@kapelle.nl. Indien gewenst komt de heer Poppe persoonlijk bij u langs om e.e.a. te bespreken.