Postcoderoos project Kapelle

Zonne Collectief Zeeland heeft voor een nieuw postcoderoosproject in Kapelle subsidie toegekend gekregen. Een postcoderoos is een project met zonnepanelen op het dak van een ander.

Waarbij ingezet wordt om “echte duurzame energie” op te wekken. Voor de projecten is vanuit Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland een subsidie toegekend voor de komende 15 jaar. De deelnemers profiteren van de opbrengst van de verkochte stroom plus subsidie voor eenzelfde periode. U kunt als inwoner van de gemeente Kapelle deelnemen aan dit project.

Informatieavond op donderdag 21 oktober

Voor het postcoderoos project Kapelle organiseert Zonne Collectief Zeeland een informatieavond op donderdag 21 oktober 2021. Deze vindt plaats in Dorpshuis De Vroone, C.D. Vereekestraat 74 te Kapelle. Inloop voor deze avond is vanaf 19.00 uur. Aanvang presentatie 19.30 uur en het einde is rond 21.30 uur.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden is verplicht en houdt u rekening met coronamaatregelen. U kunt zich aanmelden via www.zonnecollectiefzeeland.nl.
Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de website www.zonnecollectiefzeeland.nl. Postcoderoos projecten passen binnen de duurzaamheidsambities van de gemeente Kapelle. Meer informatie hierover kunt u nalezen op www.duurzaamkapelle.nl .

 

Zonnepanelen op dak Wemeldinge