Ondersteuning

Het kabinet doet er alles aan banen en inkomens van zoveel mogelijk mensen veilig te stellen, en de vitaliteit van onze economie te ondersteunen. Daartoe zijn er verschillende financiële noodregelingen in het leven geroepen voor werkgevers en zelfstandigen.

Veel informatie vindt u in onze Factsheet en nieuwsitems op deze pagina. Ook op de website van de Kamer van Koophandel vindt u veel informatie.

Nieuws ondernemers met betrekking tot Corona

  • Nieuwe laadlocatie

    Personenauto’s zijn steeds vaker elektrisch. Dit draagt bij aan de verduurzaming van de mobiliteit in onze gemeente. Voor het opladen van deze auto’s zijn laadpalen nodig. We verwachten dat het aantal elektrische auto’s steeds meer groeit. Om daar nu al op voorbereid te zijn, breiden we ons laadnetwerk uit.

  • Nieuwe laadlocatie Kasteelstraat

    Personenauto’s zijn steeds vaker elektrisch. Dit draagt bij aan de verduurzaming van de mobiliteit in onze gemeente. Voor het opladen van deze auto’s zijn laadpalen nodig.

  • Gratis zelftesten voor huishoudens met een smalle beurs

    Gelukkig worden de coronamaatregelen versoepeld! Ondanks deze versoepelingen geeft de overheid toch gratis zelftesten aan mensen met een laag inkomen. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u vanaf maandag 28 februari tot en met vrijdag 11 maart 2022 gratis een aantal zelftesten ophalen.