OGHAM

Datum
tot
Locatie
De Vroone, C.D. Vereekestraat 74, 4421 CE Kapelle

Zo maar toevallig een pub binnenlopen in Ullapool, aan de westkust van Schotland. En dan wordt daar spontaan gezongen, zonder begeleiding, men tikt mee op de tafels. Een van de mensen van het eerste Ogham-uur raakt op deze manier in de ban van Keltische folk.

Ook andere muzikanten worden enthousiast en het resultaat is een band die al jarenlang podia bezoekt in binnen- en buitenland en zo weer op hun beurt anderen enthousiast weet te krijgen voor hun muziek.

Het afgelopen jaar heeft Ogham alles behalve stilgezeten. In een deels vernieuwde samenstelling hebben de zeven kleurrijke muzikanten, die samen wel dertig instrumenten bespelen, volop gewerkt aan nieuw materiaal. En natuurlijk staan ook de klassiekers uit de Schotse en Ierse muziek, de minder bekende juweeltjes en de vele eigen succesnummers nog steeds op het programma. Dit alles wordt gebracht in open dialoog met het publiek en met een hoop plezier dat van het podium af spat. Een feest voor het oor en het oog, zoals jullie van Ogham gewend zijn.

Entree: € 17,50 is incl. een drankje
Tickets en info: www.kapellecultureel.nl

www.ogham.nl