Jong Kapelle gaat verder onder de naam ‘Kapelle Leeft’

Jong Kapelle gaat verder onder een nieuwe naam: ‘Kapelle Leeft’. Kapelle Leeft is een initiatief vanuit het Kapels Sportakkoord en is een samenwerking tussen de gemeente Kapelle en de verschillende verenigingen. Hierbij hoort ook een nieuwe website, www.kapelleleeft.nl, die op 18 augustus om 12:00 uur live gaat.

Vanuit het Kapels Sportakkoord is de wens ontstaan om een gezamenlijk platform te ontwikkelen. Dit is uitgemond in een website voor sport, cultuur, jongerenwerk, de dagarrangementen en informatie over de kinderburgemeester. Het doel is het complete aanbod van sport en cultuur in de gemeente Kapelle te promoten en een overzicht van alle activiteiten te geven. De sport- en cultuurverenigingen hebben een eigen inlog waarmee zij informatie over de vereniging kunnen publiceren en agenda items kunnen toevoegen.

Wethouder Jon Herselman: “Met de nieuwe website hopen we dat (nieuwe) inwoners snel en gemakkelijk hun weg weten te vinden naar de lokale verenigingen binnen onze gemeente. Het mooie aan deze website is dat de verenigingen zelf hun informatie en activiteiten kunnen delen, waardoor we een breed aanbod kunnen uitlichten.”