Zuidhoek 3

Zuidhoek 3 is  een woonwijk aan de zuidzijde van het dorp Kapelle. Vanaf 2007 zijn in dit gebied ruim 200 woningen gebouwd. De gemeente Kapelle is in 2018 begonnen met de voorbereidingen van het laatste deel van deze wijk; Zuidhoek 3. In Zuidhoek 3 gaan we nog zo’n 140 woningen bouwen. Ongeveer 50 woningen daarvan zijn vrijstaande woningen die door particulieren worden gebouwd.

In de onderstaande kaart ziet u de kavels. Kunt u onderstaande kaart niet bekijken, neem dan contact op met de gemeente Kapelle via gemeente@kapelle.nl of bel 14 0113.

Op deze kaart kunt u de kavels, afmetingen van de kavels en prijzen bekijken. Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar brochure (PDF)

Inschrijven op de wachtlijst

De verkoop van bouwkavels gebeurt aan de hand van de wachtlijst van geïnteresseerden.  Om op de wachtlijst te komen voor een kavel moet u zich aanmelden via het digitale formulier. De inschrijfkosten zijn € 75,00.

Naar formulier inschrijven bouwkavel Zuidhoek 3

(Na het inschrijven kunt u via de website uw verzonden gegevens (PDF) downloaden. De tijd die op de PDF staat is de tijd dat u bent begonnen met invullen van het formulier, niet de verzonden tijd.)

Heeft u vragen neem contact op via de e-mail: gemeente@kapelle.nl