Project Gildenstraat e.o.

Zoals eerder vermeld gaan we riolering- en verhardingswerkzaamheden uitvoeren in de Gildenstraat, Achterweg en een deel van de Waardekensstraat. Naar aanleiding van diverse eisen en wensen van onze inwoners hebben we een definitief ontwerp gemaakt. Dit gaan we vanaf augustus t/m december 2020 realiseren. Op maandag 17 augustus starten we met riolerings- en verhardingswerkzaamheden in de Gildenstraat en de Achterweg. Aannemingsmaatschappij Van Gelder B.V voert deze werkzaamheden uit. Wilt u het definitief ontwerp nog eens terug zien? Dit ontwerp is onderaan deze pagina te downloaden.

Brief en planning

De planning is dat eind van het jaar de werkzaamheden klaar zijn. Onderaan deze pagina is de bewonersbrief en planningstekening te downloaden. In de bewonersbrief leest u meer informatie en op de planningstekening vindt u de planning van het gehele project in verschillende fases..

Bereikbaarheid

Tijdens de gehele uitvoeringsperiode sluiten we de Gildenstraat af voor het doorgaande gemotoriseerde verkeer. Per fase plaatsen we een wegafzetting/omleiding. De Omloop (inclusief de garageboxen) en het Donkerewegje sluiten we, een periode, volledig af voor gemotoriseerd verkeer. Deze periode houden we zo kort mogelijk. Hierover informeren we de omwonenden tijdig. De Kapellerie blijft via één zijde bereikbaar.

Vragen?

Heeft u vragen? neem dan contact op met één van onderstaande contactpersonen:

Algemene vragen: Melvin Poppe  Projectleider gemeente Kapelle 14 0113  m.poppe@kapelle.nl                         

Uitvoerende vragen: Matthijs van Zanten Uitvoerder van Gelder 06- 14 68 06 89 mvanzanten@vangelder.com