Project De Doolhof

De woningen op de locatie van de voormalige basisschool De Moolhoek zijn inmiddels gebouwd en bewoond.

Aansluitend hierop gaat Aannemingsmaatschappij Van Gelder B.V. in opdracht van de gemeente Kapelle de openbare ruimte inrichten volgens het onderstaande definitief ontwerp.

Definitief ontwerp

Naar aanleiding van vragen en opmerkingen is het voorlopig ontwerp omgezet naar een definitief ontwerp. De presentatietekening van het definitief ontwerp is inclusief de begeleidende bewonersbrief onderaan deze pagina te downloaden.

Groentekening

Bent u benieuwd naar welke bomen en planten er in de straat komen? Een detailtekening van het groen inclusief 3D weergave is onderaan deze pagina te downloaden. Heeft u specifieke vragen over het groen kunt u contact met de heer Slabbekoorn via telefoonnummer 0113 – 14 of via het e-mailadres g.slabbekoorn@kapelle.nl.

Planning

We starten met de werkzaamheden in de week van 17 mei 2021. Het grootste deel van het project is op 6 augustus 2021 gereed.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de heer Poppe via telefoonnummer 0113 – 14 of via het e-mailadres m.poppe@kapelle.nl. Indien gewenst komt de heer Poppe persoonlijk bij u langs om e.e.a. te bespreken.