Project De Doolhof

De woningen op de locatie van de voormalige basisschool De Moolhoek zijn inmiddels gebouwd en bewoond. Aansluitend hierop gaan we als gemeente Kapelle samen met u de openbare ruimte (her)inrichten.

Definitief ontwerp

Naar aanleiding van vragen en opmerkingen is het voorlopig ontwerp omgezet naar een definitief ontwerp. De presentatietekening van het definitief ontwerp is inclusief de begeleidende bewonersbrief onderaan deze pagina te downloaden.

Groentekening

Bent u benieuwd naar welke bomen en planten er in de straat komen? Een detailtekening van het groen inclusief 3D weergave is onderaan deze pagina te downloaden. Heeft u specifieke vragen over het groen kunt u contact met de heer Slabbekoorn via telefoonnummer 0113 – 14 of via het e-mailadres g.slabbekoorn@kapelle.nl.

Planning

De planning is dat we in samenspraak met de bewoner(s) is maart 2021 een definitief ontwerp hebben gemaakt. In de periode van mei t/m augustus 2021 gaan we de werkzaamheden uitvoeren.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de heer Poppe via telefoonnummer 0113 – 14 of via het e-mailadres m.poppe@kapelle.nl. Indien gewenst komt de heer Poppe persoonlijk bij u langs om e.e.a. te bespreken.