gemeente Kapelle week 39

Geen bijzonderheden tijdens controle op bedrijventerrein Smokkelhoek in Kapelle

De gemeente Kapelle heeft op 16 september in samenwerking met de Regionale Uitvoeringsdienst (RUD) Zeeland en de Politie een controle uitgevoerd op en rondom bedrijventerrein Smokkelhoek in Kapelle. In verband met Corona is de controle met minder personen uitgevoerd.

Lees het volledige artikel

Fietsen station Kapelle worden verwijderd

Op 8 september 2020 zijn er 58 fietswrakken gelabeld op het station in Kapelle. Deze fietsen worden op 29 september 2020 verwijderd door de buitendienst. Tot die tijd kunt u uw fiets nog weghalen op het station.

Lees het volledige artikel

Vragenlijst digitale zorg

De laatste maanden is digitale zorg in een stroomversnelling geraakt. In sommige gevallen scheelt het zorggebruikers tijd, bijvoorbeeld wanneer je online een afspraak kunt inplannen en niet aan de telefoon hoeft te wachten. Wij willen graag in beeld krijgen wat jouw ervaring is met digitale zorg. En of het ook echt voordelen heeft voor jou als zorggebruiker.

Lees het volledige artikel

Zonnepanelen niet op eigen dak maar gezamenlijk op dak van KG Fruit

Dat is nog mogelijk in 2020. Op verzoek van KG Fruit Kapelle wordt door Maak Onze Regio Duurzamer de uitdaging aangegaan, samen met Zonne Collectief Zeeland en Zeeuws Klimaat Fonds, om nog een postcoderooscoöperatie te realiseren in en om Kapelle.

Lees het volledige artikel

Martijn Kardol met zijn cabaretvoorstelling “welkom”

In ‘Welkom’ maakt Martijn Kardol contact met de wereld en de mensen om hem heen. Of daar doet hij in ieder geval een poging toe. Want alles beter dan in eenzaamheid te eindigen. Daarom zet hij zijn voordeur op een kier…. Entree: € 20,00 incl. consumptie. Tickets en info: www.kapellecultureel.nl

Lees het volledige artikel

James Oesi en Helena Basilova recital contrabas en piano

Met contrabassist James Oesi en pianiste Helena Basilova hebben we niet de eerste de beste weten te contracteren. Na een optreden bij Podium Witteman was het duidelijk: deze artiesten willen we in Kapelle live horen spelen!

Lees het volledige artikel