Gezocht leden Sportraad

Sporten, spelen en bewegen zijn belangrijk! Ze horen bij een gezonde leefstijl en zorgen ervoor dat mensen elkaar kunnen ontmoeten. De gemeente Kapelle wil dit stimuleren op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door te zorgen voor goede sportvoorzieningen en het helpen organiseren van activiteiten. Een belangrijke en grote ontwikkeling in de komende jaren is het nieuwbouwplan voor het sportcentrum Groene Woud.

Over al dit soort zaken geeft de Sportraad advies aan de gemeente. Ook vervult de Sportraad een rol als schakel tussen sportverenigingen en de gemeente. Om een waardevolle bijdrage te kunnen leveren, zijn we op zoek naar nieuwe actieve leden. Heb jij een passie voor sporten, spelen en bewegen? Vind je een gezonde leefstijl belangrijk en wil je meedenken hoe de gemeente hieraan kan bijdragen? Dan is de Sportraad misschien wel iets voor jou!

Meer weten of interesse om een actieve bijdrage te leveren? Neem dan contact op met Colin van Koeveringe van de gemeente Kapelle. Telefoonnummer 0113 – 33 31 45 of stuur een e-mail naar c.van.koeveringe@kapelle.nl