Duurzaam Bouwloket voor energiebesparing en duurzaam verbouwen

Voor vragen op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken, kunt u terecht bij het Duurzaam Bouwloket. De gemeenten uit de provincie zijn een samenwerking aangegaan met het digitale loket (www.duurzaambouwloket.nl), om haar bewoners te informeren en adviseren over de besparingsmogelijkheden in hun woning. De adviseurs van het loket staan borg voor professioneel, onafhankelijk en gratis advies.

Via de website, per mail, telefonisch en zelfs via WhatsApp kunt u bij het Duurzaam Bouwloket terecht voor al uw vragen over kwaliteitsverbetering en besparingsmogelijkheden voor de woning. Naast het thema energie zijn de onderwerpen gezondheid en wooncomfort belangrijke aandachtspunten.

Ga naar www.duurzaambouwloket.nl en ontdek de mogelijkheden. Heeft u vragen? Dan kunt u een terugbelverzoek achterlaten op de website, mailen naar info@duurzaambouwloket.nl  of WhatsAppen naar het nummer 06 - 45 45 11 88.

Het Duurzaam Bouwloket is ook een platform voor lokale bedrijven, die duurzame producten of diensten leveren. Wilt u als ondernemer meer weten hoe u gebruik kunt maken van het Duurzaam Bouwloket? Stuur dan een mail naar info@duurzaambouwloket.nl