Burgemeester en wethouders waarderen aanpassingsvermogen, creativiteit en saamhorigheid

We hebben de afgelopen maanden een grote verandering meegemaakt in onze samenleving. Opeens was het dagelijks leven niet meer vanzelfsprekend. Mensen werden ziek, maakten zich zorgen over hun gezondheid en die van hun naasten. Werkplekken en schoolbanken werden thuis gecreƫerd, feestjes afgelast en verenigingen gingen dicht. Ook voor ondernemers is dit een moeilijke en onzekere periode. Maar onze gezondheid staat en gaat boven alles.

Bloemen gevenHet college van Kapelle wil haar waardering uitspreken voor uw aanpassingsvermogen, creativiteit en saamhorigheid in deze tijd. Wij beseffen ons dat de maatregelen veel van u vragen, maar tegelijkertijd zien we ook dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt. Denk hierbij aan stoepconcerten, een bloemetje uitdelen, boodschappen doen voor elkaar. Daar mogen we trots op zijn en houd dat vol!

We mogen steeds weer iets meer, stap voor stap. Toch zijn we er nog niet. Juist nu is het van belang dat de basisregels worden nageleefd. Vermijd drukte en houd afstand van elkaar. Wij vertrouwen erop dat u uw gezond verstand gebruikt en de maatregelen opvolgt. Alleen samen krijgen we Corona onder controle.

Nogmaals dank voor uw bijdrage in en voor de samenleving en het respect naar elkaar juist in de komende periode.

Burgemeester en wethouders van Kapelle