Feestjaar 50 jaar Kapelle

Dit jaar bestaat de gemeente Kapelle 50 jaar! Dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseren we dit jaar verschillende activiteiten voor onze inwoners.

Alwin zingt voor ouderen en (hun) mantelzorgers

In april stonden drie gezellige middagen met optredens van zanger Alwin gepland, voor onze oudere inwoners en (hun) mantelzorgers. Door het coronavirus verplaatsen we deze optredens naar later dit jaar. Zodra deze data bekend zijn, informeren we u.

Fot van Emma HeestersFeestdag voor alle inwoners gemeente Kapelle

Zaterdag 4 juli organiseren we een feestdag voor alle inwoners van onze gemeente. Deze dag vindt plaats op het haven- en sluizencomplex in Wemeldinge.

’s Middags is er een Super kids programma van 13.30 tot 17.00 uur. Basisschoolkinderen kunnen meedoen met leuke workshops. Meer informatie over deze workshops en het inschrijven hiervoor volgt later. Als afsluiter van deze superleuke middag treedt om 16.30 uur Monique Smit op.

Om 20.00 uur start een gezellige feestavond. U, als inwoner van de gemeente Kapelle, bent van harte welkom om het 50-jarig bestaan mee te vieren. De volgende artiesten treden deze avond voor u op:

  • Rob de Nijs van 21.00 tot 21.30 uur;
  • Emma Heesters van 23.00 tot 23.30 uur;
  • Qmusic the Party tussen 20.00 en 01.00 uur.

Komt u ook gratis genieten van deze artiesten?

Kleur de mooiste kleurplaat

In september verspreiden we een kleurplaat binnen de gemeente Kapelle. Kinderen tot en met 8 jaar kunnen met de kleurplaatwedstrijd mee doen. Zij kunnen leuke prijzen winnen!

Stripboek over de gemeente

Danker Jan Oreel is een stripboek aan het maken over de gemeente Kapelle. Dit stripboek is vanaf oktober verkrijgbaar. De exacte datum vanaf wanneer het stripboek te koop is volgt nog.

50 jaar Kapelle in foto’s

Een enthousiaste werkgroep is bezig met de voorbereidingen voor de fototentoonstelling 50 jaar gemeente Kapelle. Deze tentoonstelling is van 26 oktober tot en met 30 december te bewonderen in het gemeentehuis.

Receptie (oud)bestuurders

Op 30 oktober organiseren we een receptie voor (oud)bestuurders van de gemeente Kapelle. Meer informatie over deze receptie volgt later.