50 jaar Kapelle

Dit jaar bestaat de gemeente Kapelle 50 jaar! Dat wilden we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom wilden we dit jaar verschillende activiteiten voor onze inwoners organiseren. Door het verlengen van de landelijke maatregel op het verbod van evenementen tot 1 september, zijn we genoodzaakt Kapelle 50 op 4 juli 2020 af te lassen. We betreuren dat Kapelle 50 niet door kan gaan, maar de gezondheid van iedereen staat voorop! We kijken of we de verschillende activiteiten nog op een later moment kunnen organiseren. Zodra we meer weten informeren we u via deze website.

Alwin zingt voor ouderen en (hun) mantelzorgers

In april stonden drie gezellige middagen met optredens van zanger Alwin gepland, voor onze oudere inwoners en (hun) mantelzorgers. Door het coronavirus verplaatsen we deze optredens naar later dit jaar. Zodra deze data bekend zijn, informeren we u.

Kleur de mooiste kleurplaat

In september verspreiden we een kleurplaat binnen de gemeente Kapelle. Kinderen tot en met 8 jaar kunnen met de kleurplaatwedstrijd mee doen. Zij kunnen leuke prijzen winnen!

Stripboek over de gemeente

Danker Jan Oreel is een stripboek aan het maken over de gemeente Kapelle. Dit stripboek is vanaf oktober verkrijgbaar. De exacte datum vanaf wanneer het stripboek te koop is volgt nog.

50 jaar Kapelle in foto’s

Een enthousiaste werkgroep is bezig met de voorbereidingen voor de fototentoonstelling 50 jaar gemeente Kapelle. Deze tentoonstelling is van 26 oktober tot en met 30 december te bewonderen in het gemeentehuis.

Receptie (oud)bestuurders

Op 30 oktober organiseren we een receptie voor (oud)bestuurders van de gemeente Kapelle. Meer informatie over deze receptie volgt later.