Business to Business Beveland Recreatief

Dit item is verlopen op 30-10-2019.

Het koppelen van gezondheid en toerisme biedt veel kansen! De toerist van vandaag wil steeds meer betekenis en belevenis. Men heeft aandacht voor duurzaamheid, authenticiteit, gezondheid en wellness. Er liggen volop kansen en uitdagingen om de Bevelanden op het gebied van gezondheidstoerisme op de kaart te zetten, zowel richting de toeristen als de inwoners. En dit met een positief economisch effect!

De Bevelandse gemeenten nodigen u van harte uit voor de jaarlijks georganiseerde netwerkbijeenkomst. U hoort de ontwikkelingen binnen het project ‘Gezondheidstoerisme’. Vervolgens wordt u meegenomen in het project ‘Stelleplas als recreatieve hotspot’.Verder is er alle ruimte om te netwerken onder het genot van een buffet en een drankje.

Programma

15.00 uur Inloop

15.15 uur Opening door Wethouder Slenter (Noord-Beveland)

15.30 uur Gezondheidstoerisme

  • Toelichting op het project Stimuleringsprogramma Gezondheidstoerisme de Bevelanden door Tatiana Booi (Impuls Zeeland)
  • Presentatie onderzoeksresultaten door Kenniscentrum Kusttoerisme. Wat zijn de behoeften van diverse doelgroepen gedurende de seizoenen? Welke samenwerkingen zijn nodig voor de instandhouding van voorzieningen in kernen en hoe kunnen we komen tot innovatie vervoersconcepten?

16.30 uur Robert Jan Provoost neem u mee in het verhaal rondom Vakantiepark Hof van Zeeland en het project ‘Ontwikkeling Stelleplas als recreatieve hotspot’.

18.00 uur Buffet

Aanmelden

Voor deze bijeenkomst vragen wij om aan te melden via de mail: l.de.kool@noord-beveland.nl

Locatie: Vakantiepark Hof van Zeeland, Hof van Zeeland 175, 4451 RS Heinkenszand
Startdatum van het evenement 29-10-2019