Cursusaanbod vrijwilligers

Bewegend Kapelle en VrijwilligersKapelle organiseren verschillende themabijeenkomsten en cursussen voor vrijwilligersorganisaties in de gemeente Kapelle. Evenals voorgaande jaren werken we samen met de gemeenten Borsele, Goes en Reimerswaal. Het aanbod wordt dan ook aangeboden binnen deze vier gemeenten.

Op dit moment worden er geen cursussen aangeboden. Houd de website in de gaten voor meer nieuws en informatie.

Als u interesse heeft in het aanbod, reageer dan snel. Inschrijving wordt verwerkt op volgorde van binnenkomst, vol is vol. Als u zich opgeeft voor een bijeenkomst die vol is, wordt u op de reservelijst geplaatst. We hanteren de stelling; inschrijven = betalen.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier. Na de inschrijving ontvangt u een bevestiging.

Voor meer informatie, vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met Colin van Koeveringe via c.van.koeveringe@kapelle.nl of telefonisch via 0113 - 33 31 45.

 

  • Tips en info: VrijwilligersKapelle

    VrijwilligersKapelle is een samenwerking tussen Cederhof welzijn en de gemeente Kapelle. Wij zetten ons in voor iedereen die zich bezig houdt met vrijwilligerswerk.

  • Voorwaarden

    Er zijn een aantal voorwaarden voor deelname aan ons aanbod. Wanneer u zich inschrijft voor een bijeenkomst, gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden van deelname.

Archief