Bonnenboekje - Koop Lokaal

De aanmeldtermijn voor het bonnenboekje is gesloten.

Graag willen we lokale ondernemers helpen, door het lokale koopgedrag te stimuleren. Het idee is om een bonnenboekje uit te geven met leuke acties waarmee we, zowel inwoners van de gemeente Kapelle als de toeristen die in de gemeente verblijven, verleiden om lokale aankopen te doen. Dit idee is aan verschillende ondernemers voorgelegd via de ondernemersverenigingen van Kapelle en Wemeldinge en is positief ontvangen. Als er voldoende deelnemers zijn, minimaal 50 acties, kunnen we het boekje uitbrengen. De kosten voor het produceren en verspreiden van het boekje worden dan door de gemeente betaald.

Stimuleer Koop Lokaal en doe mee

Heeft u een pakkende actie, gericht op de particuliere klant? Dan kunt u meedoen aan het bonnenboekje door het digitale aanmeldformulier in te vullen. Aanmelden kan t/m woensdag 6 mei 2020.

Factsheet met meer informatie over het bonnenboekje

U kunt onderstaande informatie ook downloaden onder aan deze pagina.

Doel van het bonnenboekje

Het stimuleren van lokaal koopgedrag, zowel door inwoners van de gemeente Kapelle als de toeristen die in de gemeente verblijven.

Uiterlijk boekje

Het wordt een boekje op A6 formaat. De dikte van het boekje is afhankelijk van het aantal acties/ondernemers dat meedoet. In het boekje komen: een voorwoord van wethouder Evert Damen, algemene voorwaarden die gelden en de actiebonnen. Per pagina één bon met daarop een actie. Verder komt op een bon: de NAW-gegevens, telefoonnummer en website, een korte omschrijving, logo en foto van het bedrijf. Als er een extra voorwaarde geldt, naast de algemene voorwaarden, dan wordt deze op de achterkant van de bon gepubliceerd.

Verspreiding boekje

Het boekje wordt huis aan huis verspreid aan de inwoners, via de welkomstpakketten aan nieuwe inwoners en via de verblijfsaccommodaties aan toeristen.

Wat voor acties kunnen geplaatst worden?

Alleen acties die gelden voor particuliere klanten kunnen we opnemen in het boekje. Wat uw pakkende actie inhoudt, kunt u zelf bepalen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • een bepaalde korting bij besteding van een bepaald bedrag (20% korting bij besteding vanaf € 25,-);
 • iets gratis ontvangen bij een bepaalde besteding (bijvoorbeeld een gratis kopje koffie na een diner of een gratis bolus bij aankoop van 2 broden);
 • 2 halen 1 betalen of 2e artikel 50% korting (zet dan wel bij de extra voorwaarden dat dit geldt voor het goedkoopste artikel);
 • 50 % korting op het 2e entreekaartje voor het Fruitteeltmuseum

Looptijd actiebonnen

De looptijd van de bonnen is van 1 juli 2020 tot 1 juli 2021.

Voorwaarden

De volgende algemene voorwaarden gelden voor de bonnen in het boekje:

 • De inleverperiode is van 1 juli 2020 tot 1 juli 2021
 • U levert een bon in, voordat u betaalt.
 • De bonnen zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties en zijn niet geldig op eerder gedane aankopen.
 • Per bedrijf geldt maximaal één bon per klant.
 • Op sommige acties zijn aanvullende voorwaarden van toepassing. Indien dit zo is dan staan deze per bon op de achterkant vermeld.
 • Druk- en zetfouten voorbehouden.
 • De gemeente Kapelle is niet verantwoordelijk voor de inhoud, afstemming of uitvoering van de aangeboden acties.

Mist u een voorwaarde in dit rijtje? Mail deze dan naar voorlichting@kapelle.nl. Wij kijken dan of we deze toevoegen. Heeft u een eigen voorwaarde die alleen voor uw actie geldt? Noteer deze dan op uw deelnameformulier, dan zetten we deze op de achterzijde van uw bon.

Deelnemen

U kun gratis met één actie deelnemen. Wilt u deelnemen? Vul dan het online aanmeldformulier in. Aanmelden kan t/m woensdag 6 mei 2020.

Minimaal aantal deelnemers

Bij te weinig deelnemers kunnen we besluiten om het bonnenboekje niet uit te geven. Het minimaal aantal bonnen is 50 stuks.

Vragen

Heeft u vragen over het bonnenboekje? Neem dan contact op met Minka Bergmann van de afdeling Voorlichting via voorlichting@kapelle.nl of 14 0113 (maandag t/m woensdag).