Doortrapdag 25 mei 2023

Datum
Locatie
Dorpshuis De Vroone

Op donderdag 25 mei 2023 organiseren we de Doortrapdag in onze gemeente. Het doel van deze dag is om oudere inwoners zo lang mogelijk veilig te laten fietsen. De Doortrapdag vindt plaats bij dorpshuis De Vroone in Kapelle van 09:45 tot 15:00 uur. Deelname is gratis en het is belangrijk dat u bij deelname uw eigen fiets meeneemt.

Het programma

Om 09:45 uur starten we met een welkomstwoord en het theoriegedeelte. Hierbij bespreken we de huidige verkeersregels. Ook geven we praktische tips over het op- en afstappen en het gebruik van een E-bike. Na de pauze kunt u uw fiets laten checken en een beweegworkshop volgen met een fysiotherapeute. Daarna lunchen we met alle deelnemers. ’s Middags leggen we een fiets-oefenparcours af en een fietstocht van ongeveer een uurtje. Na de fietstocht verzamelen we weer bij het dorpshuis en sluiten we de dag af met een evaluatie.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie en het volledige programma vindt u op www.kapelleleeft.nl. Aanmelden kan tot 16 mei 2023 via www.kapelleleeft.nl, het Buurtteam Kapelle en Fysio Kapelle. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Femke Hoekstra via f.hoekstra@kapelle.nl of 06 – 29 66 61 57.