De Sportraad Kapelle zoekt teamleden

De Sportraad Kapelle adviseert ons over het beleid op gebied van sport, spel en bewegen. In onze gemeente zijn veel ontwikkelingen op sportgebied. Het grootste project is het nieuwe sportcentrum De Bloesem, dat in 2022 voor alle inwoners is geopend. De Sportraad adviseert over de te ontwikkelen beweegroute rondom De Bloesem. En kijkt ook verder dan alleen de sportvoorzieningen. Om goed advies te geven, heeft de Sportraad nieuwe leden nodig.

Sporten, spelen en bewegen zijn belangrijk en horen bij een gezonde leefstijl

sportcentrum

Het zorgt er ook voor dat mensen elkaar ontmoeten. En heeft daarom een belangrijke sociale functie. Hoe geven we daar optimaal invulling aan in onze gemeente? In onze gemeente is er is een ruim aanbod van sportverenigingen, hoe zorgen we ervoor dat ze vitaal blijven? Hoe richt je de openbare ruimte zo in dat we kinderen en volwassenen uitdagen om te spelen, wandelen of fietsen? Hoe kunnen we onze middelen het beste inzetten? De Sportraad geeft invulling aan dit soort vragen en brengt advies uit.

We zoeken mensen met een passie voor sport, spel en bewegen

Naast die passie breng je je eigen deskundigheid en interesse mee. Als bestuurder, trainer, docent of als sportbeoefenaar. Met een paar uur in de maand lever je een waardevolle bijdrage aan de Sportraad en daarmee aan de hele gemeente Kapelle.

Meer informatie of aanmelden als lid

Neem contact op met Colin van Koeveringe, van de gemeente Kapelle via 06 - 21 40 12 07 of c.van.koeveringe@kapelle.nl.