Aankondiging werkzaamheden in de Stationsstraat

Van 19 september 2022 tot 17 december 2022 wordt de Stationsstraat in fasen opgebroken. Tijdens deze periode kunt u met de auto niet bij de woningen komen. Wel zijn deze altijd via het trottoir bereikbaar, met de fiets of te voet.

Uitvoering werkzaamheden

Op 3 oktober start waterbedrijf Evides met het vervangen van de bestaande waterleiding in de Stationsstraat (tussen Oude Veiling en Dijkwelsestraat). In voorbereiding op die werkzaamheden breken ze vanaf 19 september 2022 de rijbaan van de Stationsstraat op. Het trottoir langs de Stationsstraat kunt u blijven gebruiken.

Aansluitend op de werkzaamheden van Evides leggen we een regenwater afvoerleiding aan in de Stationsstraat (tussen de Warretjes en de Oude Veiling). Na de aanleg van de waterleiding en de riolering brengen we een ongebonden steenslag als funderingslaag aan in de Stationsstraat.

De werkzaamheden aan het riool en de funderingslaag ronden we omstreeks 16 december 2022 af. Daarna stellen we de Stationsstraat tijdens de feestdagen open voor bestemmingsverkeer. Het verkeer rijdt in die periode over de funderingslaag. De definitieve verharding in de Stationsstraat brengen we in 2023 aan met de herinrichting.

Neem met vragen contact op

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 14 0113 of mail naar kapellewest@kapelle.nl.