'Lekker buiten spelen én wonen?!’

Hartelijk welkom in Kapelle en omstreken. Deze website biedt u meer informatie over de diverse nieuwbouwprojecten en de vrije kavels die wij u aan kunnen bieden.

Alle ruimte voor u en uw kinderen

Wanneer u op zoek bent naar ‘ruimte’ voor u en uw kinderen dan heeft gemeente Kapelle u veel te bieden: De dorpen Kapelle, Wemeldinge en Biezelinge, die samen gemeente Kapelle vormen, liggen ingebed tussen akkers, boomgaarden en natuurgebieden zoals de Yerseke Moer en Nationaal Park de Oosterschelde. De mensen die hier wonen waarderen de rust, de ruimte, het groen, het water en de weidse uitzichten. Gun uzelf en uw kinderen de ruimte!

Voorzieningen

Qua voorzieningenniveau is gemeente Kapelle zeer ruim voorzien: een rijk (sport)verenigingsleven, een zwembad, winkelstraten, supermarkten, een jachthaven, lager en middelbaar onderwijs en talloze aanvullende voorzieningen in buurgemeente Goes (op 10 minuten rijden van Kapelle).

Nieuwe wijken

Op dit moment worden er diverse nieuwbouwprojecten in sfeervolle wijken gerealiseerd in en rond de kernen van gemeente Kapelle met allerhande woningtypes, van starterswoningen en vrijstaande woningen tot en met vrije kavels.

Lekker buiten wonen én spelen in Kapelle!

De menubalk links verwijst u door naar de diverse projecten en vrije kavels. Veel plezier!

  • a A

Snel naar

Contactgegevens
Kerkplein 1
4421 AA Kapelle

Postbus 79
4420 AC Kapelle

Binnenland: 14 0113 (info)
Buitenland:  +31 113 33 31 10
F 0113 - 34 17 91
E gemeente@kapelle.nl

Telefonisch contact
Maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur en op donderdag tot 20.00 uur.